Restoran mətbəxi qısa zamanda çox kirlənir. Lakin narahat olmayın, bizim komandamız öhdəsindən gələr

Restoranınız həmişə tər-təmiz olması niyə vacibdir?

Bilirdinizmi:

  • Araşdırmalara görə, müştərilərin 60%-i restoranın təmizliyi və ümumi görünüşünə əsasən orada yemək yeməyə qərar verir.
  • Menyu kitabçaları ən çox bakteriya daşıyan əşyalardandır. Onların tez-tez dezinfeksiya edilməsi bakteriyalara qarşı yeganə mübarizədir.
  • Müştərilər çox vaxt ayaqyolunun təmizliyini restoranın mətbəxinin təmizliyi ilə əlaqələndirir. Təmiz ayaqyolu, təmiz bir mətbəx və yaxşı idarəetmə təəssüratı yaradır.
  • Müntəzəm təmizlənməyən havalandırma sistemləri (məsələn, aspiratorlar) bakteriyaların və pis qoxuların yayılmasına səbəb ola bilər.

Restoranın təmiz olmasının müsbət təsirləri

  • Təmiz və yığcam mətbəx: Biz restoranınızın mətbəxini gündəlik təmizliklə çıxmayan ləkə və yağlardan xüsusi professional avadanlıq və vasitələrlə azad edirik. Təmiz və yığcam mətbəx iş prosesini sürətləndirir.
  • Qida təhlükəsizliyi və sağlamlıq: Kirli mətbəx bir çox xoşagəlməz hala qapı açır. Eyni zamanda, bu sizin böyük cərimələr ödəmənizə, zəhərlənmə hallarında bir çox problemlər yaşamanıza səbəb ola bilər. Təmizliyə ayıracağınız vaxt və vəsaitlə bu hallardan qurtula bilərsiz.
  • Daha az stress: Səliqəli mətbəx və restoran əməkdaşların əhvalına da təsir göstərir. Onlar müştərilərə qarşı daha gülərüzlü ola, mətbəx personalı isə yeməklərə xüsusi diqqətlə yanaşaraq keyfiyyəti artıra bilər.
  • Hamı səliqəni sevir: Hər bir insan restoranda yeməklərin dadından və qiymətindən çox, oranın təmizliyinə diqqət edir.